Επικοινωνία – Συχνές Ερωτήσεις

Παραγγελία χωρίς... σερβιτόρο, εύκολα και γρήγορα!

Συχνές Ερωτήσεις

Το inMENU είναι μια εφαρμογή ηλεκτρονικού καταλόγου, όπου μπορείς να δεις στο κινητό σου το μενού του καταστήματος που έχεις επισκεφτεί, και να παραγγείλεις από το τραπέζι σου... χωρίς τον σερβιτόρο! 
Είναι απλό, στο τραπέζι σου υπάρχει μία κάρτα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (αριθμός τραπεζιού, WiFi name, κωδικός σύνδεσης, QR code), σκανάρεις το QR code με το smartphone σου και σου εμφανίζεται το μενού του καταστήματος, κάνεις τις επιλογές σου εισάγεις τον αριθμό του τραπεζιού σου και στέλνεις την παραγγελία σου, έτσι, απλά και ανέπαφα!
Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για καταστήματα που διαθέτουν σαλόνι, όπως καταστήματα εστίασης, cafe-bar κ.α.
Στην κουζίνα του καταστήματος υπάρχει ο υπολογιστής όπου γίνεται η λήψη των παραγγελιών, για κάθε νέα παραγγελία υπάρχει ηχοοπτική ειδοποίηση όπου ο υπεύθυνος θα αποδεχτεί την παραγγελία θα την εκτυπώσει ή αν χρειαστεί θα την ακυρώσει.
Το κόστος είναι πολύ χαμηλό και εξαρτάται από το μέγεθος του καταλόγου, επίσης να τονίσουμε πως η τιμή είναι εφάπαξ χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές.
Ναι, ανοίγοντας το κατάλογο ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την μετάφραση που επιθυμεί, το inMENU διατίθεται σε πέντε γλώσσες!
Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε στο κατάλογο σας (προσθήκη ή αφαίρεση προϊόντος, αλλαγές τιμών κ.τ.λ.) γίνονται πολύ εύκολα, κάντε σύνδεση στον λογαριασμό σας και επεξεργαστείτε τον κατάλογο σας, όλες οι αλλαγές εφαρμόζονται κατευθείαν!
Η εφαρμογή λειτουργεί ΜΟΝΟ όταν γίνεται σύνδεση από το WiFi του καταστήματος, με την απομάκρυνση του πελάτη από το κατάστημα παύει η λειτουργία της εφαρμογής, με αυτό το τρόπο πετυχαίνουμε την αποφυγή κακόβουλων παραγγελιών (φάρσες) εξ αποστάσεως.
  • Για τον πελάτη... λειτουργεί ανέπαφα άρα ασφαλέστερα, παραγγέλνει πιο χαλαρά ίσως και περισσότερα χωρίς την παρουσία του σερβιτόρου, μπορεί κάθε στιγμή να παραγγείλει, ξέρει τι θα πληρώσει. 
  • Για το κατάστημα... κερδίζει χρήματα γιατί χρησιμοποιεί λιγότερους σερβιτόρους, κερδίζει χρήματα γιατί δεν επανεκτυπώνει φθαρμένους καταλόγους άρα και αναβαθμίζει το οικολογικό προφίλ της επιχείρησης, κάνει αλλαγές στον κατάλογο όσες και όποτε θέλει, βοηθάει την ροή της παραγγελιοληψίας, αναβαθμίζει το επίπεδο υγιεινής και την εικόνα του καταστήματος.
Για όλα τα παραπάνω και γιατί είναι ...το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Call inMENU6945050538

Φόρμα επικοινωνίας

First Name *
Last Name *
Email Address *
Phone number
Message

© 2021 inMENU. All Rights Reserved.

Πολιτική Απορρήτου. Powered By FoodPlanet.